[SZUB]

A fiatal, mégis harcedzett kultúrbolsevikok és városi gerillák lépfenét küldenek Kiszel Tündének, símaszkban terrorizálnak, de legtöbbször olyanokról írnak, amikről jó eséllyel a büdös életben nem hallottál, pedig már kellett volna. A kultúra, szerintünk.

Frissek a SZUB.hu-n

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

„A szellemi elnégeresedés, az ami igazán zavar.” – Interjú Axl Rose-zal.

2008.11.26. 20:00 csunderlik.péter

A SZUB riportere és Ábel Anita hónapokig tartó egyeztetések után két ráncfelvarrás közt beszélgethetett Axl Rose-zal, a Guns N’ Roses ikonjával. Axl most sem hazudtolta meg magát. Vigyázat, szókimondó szövegek következnek!

SZUB: Axl! Rólad mindenki tudja, hogy egyszer még egy denevér fejét is leharaptad…
AXL ROSE: Kurvára nem haraptam le egy denevér fejét.

SZUB: Igen, igen… Mindegy. Csak oda akartam kilyukadni, hogy sose kellett a szomszédba menned egy kis keménységért. Vered a nőket, fotósokat, talán még Phil Collinsnak is bepancsoltál.
AXL: Hát milyen újságírót küldtek ide?

ÁBEL ANITA: Alex! Mikor fog újra összeállni a Guns N’ Roses? Szoktál beszélni a többiekkel, Slashsel, Duffal, Dave Grohllal, Izzyvel?
AXL (előrehajolva böködi a SZUB riporterének mellkasát): Baszd meg, még most fogd be a tehén lotyód spermaillatú pofáját, mielőtt én ütöm le! Nem hiszem el, eldobom az agyam! Van most Guns N’ Roses, ez a Guns N’ Roses, múlt héten adtuk ki az új albumot, a Chinese Democracyt, tessék, arról kérdezz, és egyébként se vagyok Alex, mert csak a maroktelefonnal kamerázó patkányokat hívják Alexnek. Dave Grohl meg, hát hogy jön ide a kibaszott Dave Grohl?

SZUB (zavarban, míg az asztal alatt megcsuklóztatja Anitát): Akkor mostantól inkább csak én kérdezek, Anita meg teázik. Axl! Mi a véleményed Pete Dohertyről? AXL: Ki a faszom az a Pete Doherty?

SZUB: És a Hooligans?
AXL: Nem hazudják a rock n’ rollt.

SZUB: Ahogy te sem. Köztudott rólad, hogy rasszista vagy. De hogy állsz az antiszemitizmussal?
AXL: Végre egy értelmes kérdés! Egyszer belekezdtem a Mein Kampfba, de már a második oldalnál Duff dugni kezdett egy kecskét a könyvtárszobában. Persze, amúgy se lett volna türelmem végigolvasni. A négereket tényleg nem szeretem. Legalább azóta, hogy Rijkaard leköpte a Rudi Völlert. Mert, izé, hogy jön ahhoz egy néger, hogy leköpjön egy fehér embert? Hát hogy jön ahhoz? Egyébként meg lehet nézni, az irányítók mindenhol fehérek. A bokszosok csak futni tudnak, de képtelenek gondolkodni a diónyi agyukkal. (rágyújt) Múltkor Lars Ulrichnál is úgy felhúztam magam, mikor Lewis Hamilton lett a Forma-1-es világbajnok. Nem bírom azt a néger modorát. Lám-lám, félig-meddig Slash is néger. Le se tagadhatná. Lefelé nivellálunk. Tudod, a szellemi elnégeresedés, az ami igazán zavar.

SZUB: És a homoszexualitás?
AXL:Undorodom a buzeránsoktól. Ha csak rájuk gondolok, úgy összeszorul a segglukam, mintha citromlevet csepegtettek volna belé. Azóta van ez, mióta gyerekként megerőszakolt a budoár-buzi nevelőapám. Akkor is majdnem elhánytam magam, mikor egy díjátadón egy levegőt kellett szívnom Boy George-dzsal, azzal a, hát azzal, és mindent átjárt az a penetráns végbélszag. Igaz, egyszer együtt énekeltem Elton Johnnal, mert a menedzser szerint meg kellett mutatni, hogy nem vagyok az a vérrepublikánus tahó, mert küszöbön állt a kormányváltás. Mondanom se kell, milyen volt!

SZUB: Jó, jó. Erre csak azért kérdeztem rá, mert az olyan fiúbandákról, mint a Guns N’ Roses vagy akkor nálunk a Manhattan, mindig keringtek-keringenek ezek a gonoszkodó pletykák… Hogy a sok együtt töltött idő, a feszült stúdiózás, turnézás, és a tagok néha nem bírnak magukkal, becsípnek, aztán a szállodában biztos „marháskodnak” egymással… Tudod.
AXL: Kurvára nem! Mondom, hogy kőkemény heteroszexuális vagyok! Nem tudok betelni a nőkkel! És sose volt probléma a farkammal! Mindig állt, akár a cövek!

SZUB: Hát igen, sosem tagadtad mennyire büszke vagy a csomagodra. Fellépéseken ezért is hordtál oly sokszor szűk kis klottgatyákat. Mégis, mégis, talán leghíresebb koncertjelmezed a fejkendő, favágóing, skót szoknya összeállítás volt. A szinte védjegyeddé váló skót szoknya egykor utalás akart lenni A rettenthetetlenre, tudniillik, hogy te is rettenthetetlen vagy, amit bevállalások és balhék sora bizonyít?
AXL: Hülye fasz. A rettenthetetlen ’95-ös film.

SZUB: Tényleg. És már annak is tizenhárom éve. Nem gondolod, hogy már rég eljött volna a búcsúszimfónia ideje?
AXL: Nem. És különben is: Marlborót szívok.

ÁBEL ANITA: Alex, inkább kóstold meg ezt a különleges Earl Greyt!

A beszélgetés itt félbeszakadt. Az interjú a Magyar Rádió Márványtermében készült, 2008 november 25.-én

6 komment

Címkék: zene interjú guns n roses axl rose

A bejegyzés trackback címe:

https://szub.blog.hu/api/trackback/id/tr51789882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wayner 2008.11.27. 18:06:06

Ez egy kutyaszar. ne haragudj, de ennek nincs értelme. Szeretnéd, ha egy nagyfaszú néger citromot csepegtetne a végbeledbe, miközben Boy George ánuszában nyalakodsz. Kis buzi :)
És Csucsu kérlek, olvass utána ki is volt az az Axl Rose. Te biztos, hogy egy rasszista, aberrált, látens buzi vagy, de legjobb tudomásom szerint Axl nem az. Legalábbis rasszista biztos nem.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2008.11.27. 19:37:43

wayner 2008.11.27. 18:06:06

Tessék, kimentél Angliába, aztán már meg is tagadsz, meg itt besározol! :)Pedig ha tudnád, miket gondol Axl a bevándorlókról! Rólad! De ez sajnos kimaradt.

Pun Béla 2008.11.27. 21:23:35

Most akkor amerika vagy magyarmárvány? Érdekelne.

travis 2008.11.28. 12:51:58

Csucsu,
Miért érzem, hogy erre a cikkre hatással volt a hétvégi Mel Gibson-ról szóló beszélgetésünk? :)
Ez a cikk betegebb, mint egy szexparty J. Edgar Hoover házában.

Telibek Úr 2008.12.09. 15:46:21

Jó jó, de most tényleg, ki a faszom az a Pete Doherty?
süti beállítások módosítása