[SZUB]

A fiatal, mégis harcedzett kultúrbolsevikok és városi gerillák lépfenét küldenek Kiszel Tündének, símaszkban terrorizálnak, de legtöbbször olyanokról írnak, amikről jó eséllyel a büdös életben nem hallottál, pedig már kellett volna. A kultúra, szerintünk.

Frissek a SZUB.hu-n

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

WWF és a média

2008.11.27. 10:01 nortberg (törölt)

WWF logóA WWF a reklámkampányairól is híres, melyekre nagy hangsúlyt fektetnek. A szervezet fontosnak tartja, hogy programjaikat folyamatosan közöljék a Föld lakosaival. Erre a legalkalmasabb terep a média. Most a legizgalmasabb plakátokat válogattuk össze, de reméljük a jövőben is hasonló kreatív munkákkal fognak a legfontosabb környezeti kérdésekre rávilágítani.

 

A WWF (World Wide Fund for Nature, magyarul Természetvédelmi Világalap), a világ legnagyobb civil természetvédelmi szervezete, amely 96 országban tevékenykedik aktívan, 300 természetvédeli területere figyel és 12 000 projektet támogatott 1961 óta. A WWF megalapításaA szervezetet 1961. szeptember 11-én alapította a brit biológus, Sir Julian Huxley. Kelet-afrikai utazásai során annyi pusztulást látott az élővilágban, hogy úgy döntött nem szeretné tétlenül szemlélni a Föld „elsorvadását”. Ezért természettudósokkal és kommunikációs szakemberekkel karöltve hozott létre egy olyan szervezetet, mely hatékonyan fog fellépni az ügyeikért. A WWF a reklámkampányaikról is híres, melyre nagy hangsúlyt fektetnek. A szervezet fontosnak tartja, hogy programjait folyamatosan közöljék a Föld lakosaival. Most a legizgalmasabb plakátokat válogattuk össze, de reméljük a jövőben is hasonló kreatív munkákkal fognak minket a legfontosabb környezeti kérdésekre rávilágítani.

„By 2050, indiscriminate fishing will have taken away 90% of marine species. Defend the sea.” Ügynökség: Contrapunto, Spanyolország WWF halWWF rák WWF polip

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ügynökség: Ogilvy, Cape Town WWF CheetahsWWF Whales WWF Paper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„A single tin of paint can pollute millions of litres of water. WWF” Ügynökség: Contrapunto, Spanyolország WWF DissolventWWF Paint

 

 

 

 

 

 

„If we don't stop global warming, nature will.” WWF Global WarmingWWF Global Warming 2 WWF Global Warming 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Globális felmelegedés ellen

WWF DroogteWWF Polar Bear WWF Zeehond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Ignoring global warming won't make it go away.” WWF BaseballWWF Fisher Légy te is szuperhős! Ügynökség: Ogilvy, Cape Town “Iris Jenkins saves the planet, by switching off lights. Be the hero.”“Jeremy Fortuin saves the planet, by turning his TV off standby. Be the hero.” “James Woodburn saves the planet, by watering after 6pm. Be the hero. ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Preserve your world. Preserve yourself.” Ügynökség: DM9 DDB, Brazília WWF AngerWWF CryWWF SadnessWWF Scream

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„15 km² of rain forrest disappears every minute” WWF Tarzan „A single golf course sucks away 15.000 m² of water!” WWF Golf course

1 komment

Címkék: kampány reklám környezetvédelem felmelegedés plakát globális wwf huxley julian sir huxley julian

A bejegyzés trackback címe:

https://szub.blog.hu/api/trackback/id/tr10790910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kutya 2008.11.27. 14:39:40

"A szervezet fontosnak tartja, hogy programjaikat folyamatosan közöljék a Föld lakosaival. Erre a legalkalmasabb terep a média."

miket nem mondasz...
süti beállítások módosítása