[SZUB]

A fiatal, mégis harcedzett kultúrbolsevikok és városi gerillák lépfenét küldenek Kiszel Tündének, símaszkban terrorizálnak, de legtöbbször olyanokról írnak, amikről jó eséllyel a büdös életben nem hallottál, pedig már kellett volna. A kultúra, szerintünk.

Frissek a SZUB.hu-n

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Óriás - hírek, Nyereményjáték!

2008.11.25. 07:40 SZUB

November 29-én mutatja be első nagylemezét az Óriás, és 3 szerencsés olvasó, aki tudja a megfelelő válaszokat kérdéseinkre, most nyerhet Óriás CD-t!!!


A lendületes, magyarul éneklő rockban gondolkodó budapesti Óriás a tavaly ősszel ingyenesen közzétett bemutatkozó EP-je után (amit eddig már több mint 2400-szer töltöttek le!) végre nagylemezzel jelentkezik.
A Jön. címre keresztelt anyag az ereje teljében lévő Óriást mutatja be; ízesen összeérett, letisztult, energikus dalokra lehet számitani az időközben elismert koncertzenekarrá avanzsált gárdától. Az Óriás dalai továbbra is magyarul helyeznek képeket a gitárok és dobok (valamint újabban néhol billyentyűk) által szőtt, többnyire markánsan megkapó, néhol kissé elborult, néhol csak úgy egszerűen bólogattató rockzenébe. A tizenegy tételt felsorakoztató bemutatkozó korong szerzői kiadásban jelenik meg, és első alkalommal a koncert estéjén lehet majd hozzájutni, de később a nagyobb lemezlelő helyeken is kapható lesz.
El ne felejtsük megemlíteni, hogy az est fényét tovább fényesíti majd két remek magyarul éneklő rockzenekar: a fiatal szegedi vadócok, a Kiabátor nyitja majd az eseményt, akiket az egri ivóbajnokok, a hajdani Polly is Dead hamvaiból formálódott Shapat Terror vált majd a színpadon.
A koncertek után mindannyiunk kedvence, Selector Karel nyom majd talpalávalót a 90-es évek megaslágereitől egészen a legelvetemültebb metálhimnuszokig.

És, aki tudja a következő  kérdésekre a választ, most megnyerheti a zenekar bemutatkozó nagylemezét:
1. Ki volt az Óriás zenekar első dobosa?
2. Melyik híres magyar zenekarral lépett fel tavaly többször is az Óriás?
a: Kispál és a Borz b: Quimby



A válaszokat a szubmagazin@yahoo.com címre küldjétek el, „orias” jeligével.

Szólj hozzá!

Címkék: hír óriás

A bejegyzés trackback címe:

https://szub.blog.hu/api/trackback/id/tr31787158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása